Bedrijfsschool

Oprichting en identiteit

Multituin en Landschap bestaat inmiddels 18 jaar en is al 16 jaar een erkend leerbedrijf. Wij hechten grote waarde aan het opleiden van vakmensen. Via ons bedrijf hebben tientallen jongeren al een opleiding gevolgd. Wij vinden het belangrijk dat jongeren een brede basis ontwikkelen, waar ze de rest van hun leven profijt van hebben.

Door het zeer brede pakket van werkzaamheden van Multituin en Landschap, vinden wij dat de bestaande opleidingen niet altijd goed aansluiten op onze praktijk.
Met deze ervaring op zak hebben wij besloten een eigen bedrijfsschool te starten in samenwerking met Essenzo uit Gouda. Multituin en Landschap start per 1 september 2019 het eerste leerjaar van de mbo niveau 3 opleiding Vakbekwaam medewerker groen en cultuurtechniek (crebo 25456).
Wij bieden jou een unieke kans! Je wordt opgeleid door vakmensen, je krijgt meteen een baan, je verdient een goed salaris en je kunt de opleiding afronden met een erkend Mbo-diploma. Het is het concept van werkend leren.
Wij zijn op zoek naar enthousiaste jongeren die echte groene vakmensen willen worden. Samen gaan we deze uitdaging aan, samen staan we sterk!

Vier jaar geleden is Jezus als Heer in mijn leven gekomen. Vanuit die identiteit is, en vind ik het erg belangrijk om jou een goede basis mee te geven. Daarom starten we de lesdag met gebed en het lezen van een Bijbelgedeelte. Ook is het belangrijk om met respect met elkaar te werken en te leren, zodat we een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze mensen.

Ik nodig jou van harte uit op onze bedrijfsschool.

Egbert Hogendoorn
Directeur Multituin en Landschap