In opdracht van gemeente Nieuwkoop reconstrueren we het fietspad van de Grechtkade. Het werk bestaat in hoofdzaak uit het verwijderen van de toplaag van de halfverharding en het aanbrengen van betonnen fietspadplaten.

Wat merkt u ervan?

We streven ernaar om overlast tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Enige vorm van overlast kunnen we echter niet uitsluiten of voorkomen. Tijdens de werkzaamheden worden fietsers geadviseerd vanwege ernstige verkeershinder om te rijden via de aangegeven omleidingsroutes. Circa 2 weken wordt het fietspad volledig afgesloten. Deze periode van afsluiting wordt aangegeven op gele informatie borden. Wij vragen hier voor uw begrip.
Voor wandelaars is het goed om te weten dat er niet altijd op het verharde pad kan worden gelopen, dus houdt rekening met schoeisel en wees extra alert als de werkzaamheden worden uitgevoerd. Zorg altijd eerst voor oogcontact met de machinist en/of medewerkers voordat u passeert. De pont blijft gedurende de werkzaamheden bereikbaar.

Transportroute

Zowel via de Grechtkade als via de Van Teylingenweg vindt er transport plaats van materialen naar de Grechtkade. Er is bewust gekozen om vanaf een depot op de Amstelkade met klein vervoer, o.a. een tractor met kipwagen, de materialen te vervoeren om zo de overlast van zwaar verkeer te beperken.

Planning

De werkzaamheden starten 6 juni en nemen circa 6-7 weken in beslag.

BouwApp

Voor dit project wordt de BouwApp ingezet. Hiermee houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen op het project. Om het project te volgen neemt u de volgende 5 stappen:

  1. Download de BouwApp gratis in de appstore (Google, Apple of Windows)
  2. Ga naar ‘zoek project’
  3. Zoek op {naam project} > Grechtkade
  4. Selecteer project
  5. Klik op ‘Toevoegen aan favorieten’

Elke keer wanneer er een bericht op de BouwApp wordt geplaatst krijgt u een notificatie op uw smartphone of tablet. Zo wordt u geïnformeerd over de actuele stand van zaken door MULTI-TUIN en LANDSCHAP. Meer informatie over dit project vindt u op de website www.multituin.nl/grechtkade.

Vragen?

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met gemeente Nieuwkoop, bereikbaar op tel. nr. 14 0172 of per e-mail info@nieuwkoop.nl.

Plattegrond

Grechtkade-multituin-plattegrond