Renovatie speeltuin Kastanjelaan Driebruggen

Inmiddels is het bijna een jaar geleden dat de nieuwe speeltuin aan de Kastanjelaan werd opgeleverd. In dit project hebben we in opdracht van Gemeente Bodegraven-Reeuwijk en in overleg met de speeltuinvereniging een complete renovatie uitgevoerd. Er zijn diverse ontwerpen opgesteld en middels bewonersparticipatie is een ontwerp gekozen. Vervolgens is gekeken naar de bestaande middelen en de wensen van de gebruikers.
Een deel van de bestaande toestellen zijn hergebruikt, ook zijn er enkele nieuwe toestellen geplaatst. In de speeltuin is een voetbalkooi gecreëerd met een hekwerk en doeltjes. Om overlast te beperken is het plafond voorzien van een net.
De hele speeltuin is opnieuw geprofileerd en opgehoogd met een nieuwe fundatie. Vervolgens is het kunstgras vervangen. In het kunstgras is een speels stippenpad aangebracht.
De speeltuin wordt weer optimaal gebruikt en heeft een frisse uitstraling.

← VorigeVolgende →