Speelbos Bernisse

In recreatiegebied Bernisse heeft MTL in 2018 een natuurlijk speelterrein gerealiseerd, volgens het ontwerp van Tuin- en Landschapsarchitectenbureau Jos van de Lindeloof. Nu, anderhalf jaar later, is de speeltuin één met de natuur.

Het hout voor meubilair en speelaanleidingen is voor een groot gedeelte ter beschikking gesteld door Staatsbosbeheer. Uit dikke eiken- en robiniastammen zijn vlonders, landmarks en figuren gezaagd door onze eigen kettingzaagkunstenaar.

Bijna anderhalf jaar na oplevering is het natuurlijke speelterrein vergroeid met het landschap. Zodra de lente haar intrede doet, zal de speeltuin weer voorzien in urenlang speelplezier.

Opdrachtgever: gemeente Nissewaard (Inmiddels overgedragen aan Staatsbosbeheer)

Ontwerp: Tuin en Landschapsarchitectenbureau JOS VAN DE LINDELOOF

← VorigeVolgende →